• 27apr
  Studenten närmar sig, det kliar i fingrarna och allting talar för att det kommer bli en grym fest när skolan äntligen är slut. Men det finns en del att planera inför studenten. En viktigt del i det hela är att köpa rätt dekoration till studentfesten. Som tur är har vi listat allt du behöver tänka på för att få världens bästa studentfirande. Nedan följer allt du behöver ha koll på!
  dekoration till studentfesten

  Dekoration och champagne till studentfesten

  Här kan det vara bra att diskutera med studenten själv och se över vad hen faktiskt vill ha på sin studentfest. Det är lätt att tro att man hinner fixa allt i slutet, men tänk på att det inte bara är en som tar studenten utan de flesta gör det ungefär samtidigt och både dryck och dekorationer hinner lätt ta slut i affärerna.

  Studentmössan

  Ett minne för livet och en klassiker för studenten, men det gäller att vara ute i god tid. De flesta skolor bjuder in till mössprovning, men det är såklart fritt fram att beställa från vilket företag man vill! Under mössprovningen är det ett ypperligt tillfälle att se till att få veta vilken storlek man behöver, men det gäller fortfarande att vara ute i god tid och inte beställa veckan innan utspringet! Mössan ska hinna tillverkas och det är bra med en god marginal för att hinna rätta till de eventuella fel som kan uppstå.

  Inbjudningarna

  Studentfesten hör studenten till, och för att det ska bli en ordentlig fest behövs gäster. Se till att bjuda in i god tid då släkter och vänner kanske känner andra som tar studenten samtidigt, eller behöver resa långväga för att komma fram. Underlätta därför för gästerna och skicka inbjudningarna i god tid, helst några månader innan utspringet.

  Flak och studentskylt

  Två riktiga klassiker under studenten, och inte är det konstigt. Flaket ordnas lättast tillsammans med klassen eller elevkåren för att säkerställa allas säkerhet under färden och att dekoration och musik faller alla i smaken. Planera i god tid, så hinner ni få till en riktig dunderfest på hjul! Ansvaret över studentskylten faller ofta i familjens händer, men även den måste ordnas i god tid. Vare sig den ska pysslas ihop hemma eller köpas i fotobutiken.

Comments are closed.

Drinkrecepten

Sidan innehåller bland annat

- Drinkrecept
- Recept i allmänhet
- Länkar till sidor vi gillar
- Tips och tricks...

och mycket mer!

Välkomna!

Kontakt

Det går att bra att maila in recept:

Epost: recept@drinkrecepten.se

Svarar så snabbt jag bara kan.