• 21dec

    Studier är något som berikar alla människors liv av många olika anledningar. Förutom kunskaperna som man erhåller genom skolan så lär man sig också mycket som inte är en del av själva undervisningen, som kritiskt tänkande, att lära sig disciplin och målsättningar, att möta nya människor och knyta vänskapsband för livet. Om man dessutom studerar utomlands lär man sig språk och kultur, att vara självständig och att klara av att anpassa sig till en främmande kultur; till och med att plugga i Norge kan upplevas som något av en kulturchock.

    Förr i tiden var det vanligast att man reste utomlands för att lära sig ”traditionella” språk som engelska, franska, tyska och spanska men idag har det blivit allt vanligare att bege sig till mycket mer avlägsna resmål. Länder som Indien, Kina och Japan växer sig allt starkare på den internationella marknaden och det innebär att behovet av människor som kan kommunicera med människor från dessa fjärran länder växer sig allt starkare.

    studera utomlands

    Japan är ett land som många väljer att studera i då det är ett land med en fascinerande kultur och historia, underskön natur och en fantastisk blandning mellan urgamla traditioner och en närmast science fiction liknande modernitet. Det är också ett förhållandevis välmående och tryggt land att resa och leva i med människor som har en relativt lugn mentalitet.

    För den som väljer att studera i Japan finns många upplevelser att se fram emot men också en hel del skillnader som kan upplevas som ganska främmande. Den japanska kulturen är fortfarande mycket traditionell och det är bra att läsa på om vad man bör och inte bör göra där. Japaner anses över lag vara mycket vänliga men inte alltid så lätta att lära känna på en djupare nivå. Samtidigt sker undervisningen alltid på ett mycket lugnt och strukturerat sätt och det finns möjligheter att resa runt en hel del mellan varven.

Comments are closed.

Drinkrecepten

Sidan innehåller bland annat

- Drinkrecept
- Recept i allmänhet
- Länkar till sidor vi gillar
- Tips och tricks...

och mycket mer!

Välkomna!

Kontakt

Det går att bra att maila in recept:

Epost: recept@drinkrecepten.se

Svarar så snabbt jag bara kan.